PHAM ASIAN FOODS SUSHI & MORE

PHAM ASIAN FOODS SUSHI & MORE Sushi & more

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1272 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pham Asian Foods Sushi & More. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 21:57 Heerlijke sushi, prijs/kwaliteit is goed (zelf extra stukjes sushi ontvangen), bezorging was snel en de bezorgster was zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.
9 mei 2022 om 15:42 Eten was weer top! Op drukke moederdag lekker op tijd bezorgd! Kreeg een extra bakje salade die vorige keer per ongeluk een keertje er niet bij zat. Dat vind ik echt netjes afgehandeld. Ga zo door!
7 mei 2022 om 21:39 Sushi was erg lekker, de loempia's ook! Voor herhaling vatbaar.
7 mei 2022 om 19:34 Heerlijke verse sushi, en lekkere loempia’s. Netjes op de afgesproken tijd bezorgd en een vriendelijke bezorger!
6 mei 2022 om 12:57 Sushi was lekker. Bezorging 35 minuten. Gaan we vaker doen..
5 mei 2022 om 22:42 Eerste keer besteld hier. Warm en heerlijk eten en snelle, goede bezorging. Voor herhaling vatbaar!
2 mei 2022 om 12:52 helaas wordt dit de eerste x dat we niet tevreden zijn, de sushi was erg slecht gemaakt, ze vielen allen uit elkaar en we hadden toch niet de goedkoopste, bovendien waren ze zo klein leken wel postzegels, ook de rode saus bij de loempia's ontbrak
1 mei 2022 om 22:03 Het was weer superlekker! Beste sushi ooit! En de leukste bezorger ooit! We hebben weer genoten, dank jullie wel!
8 apr 2022 om 21:27 Zoals altijd is het eten erg lekker. Mn zeewiersalade was niet geleverd anders 2x 5 sterren. Heb nog voicemail ingesproken geen reactie. Hou dan maar als fooi
6 apr 2022 om 21:21 Zoals we zijn gewend Zeer smakelijke verse sushi , vriendelijke bezorger . Heerlijk gegeten
4 apr 2022 om 8:04 Het was weer heerlijk!
3 apr 2022 om 6:54 Het was weer heerlijk! En bezorgd door de liefste bezorgster van Roosendaal!